SURFacademy

Bijblijven over actuele ICT-thema's

SURFacademy biedt professionaliseringsbijeenkomsten over actuele ICT-thema's voor medewerkers in het onderwijs en onderzoek. De bijeenkomsten organiseren we samen met de Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Uitwisseling van kennis en ervaring

SURFacademy zorgt voor nationale krachtenbundeling en uitwisseling van kennis binnen het onderwijsveld. Medewerkers binnen het onderwijs en onderzoek delen zo kennis en ervaringen over producten, diensten en projectresultaten. SURFacademy is het professionaliseringsprogramma van SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek. 

SURFacademy in 2018

Overzicht bijeenkomsten

  • Agenda: hier vind je alle toekomstige bijeenkomsten van SURFacademy.
  • Terugblik: hier vind je alle bijeenkomsten uit het verleden verrijkt met presentaties of video-opnames.

Soorten bijeenkomsten

De verschillende soorten bijeenkomsten van SURFacademy bieden een intensieve overdracht van kennis en vaardigheden rondom 1 specifiek actueel thema over ICT in onderwijs en onderzoek. Al de bijeenkomsten hebben een verbinding naar innovatieve projecten, diensten of de special interest groups van SURF.

SURFacademy organiseert ook workshops die zijn toegespitst op de specifieke situatie binnen een onderwijsinstelling (datum in overleg).

Kosten en annuleringsvoorwaarden

De kosten voor deelname aan SURFacademy-bijeenkomsten verschillen. Het programmaoverzicht toont de exacte kosten van een specifieke bijeenkomst. Ook geldt een aantal annuleringsvoorwaarden.

Privacy

De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van je inschrijvingen voor bijeenkomsten van SURFacademy en de afhandeling daarvan.

Meer informatie

Laatste wijziging op 25 feb 2019