SURFacademy

SURFacademy biedt bijeenkomsten voor professionalisering over actuele ICT-thema's voor professionals in het onderwijs en onderzoek. De bijeenkomsten organiseren we samen met de Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Bekijk in deze korte video wat SURFacademy voor u kan betekenen:

SURFacademy zorgt voor nationale krachtenbundeling en uitwisseling van kennis binnen het onderwijsveld. Medewerkers binnen het onderwijs en onderzoek delen zo kennis en ervaringen over producten, diensten en projectresultaten. SURFacademy is het professionaliseringsprogramma van SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek.

Overzicht bijeenkomsten

  • Agenda: hier vindt u alle toekomstige bijeenkomsten van SURFacademy.
  • Terugblik: hier vindt u alle bijeenkomsten uit het verleden verrijkt met weblectures of andere documentatie.

SURFacademy organiseert ook workshops die zijn toegespitst op de specifieke situatie binnen een onderwijsinstelling (datum in overleg):

Soorten bijeenkomsten

De verschillende soorten bijeenkomsten van SURFacademy bieden een intensieve overdracht van kennis en vaardigheden rondom 1 specifiek actueel thema over ICT in onderwijs en onderzoek. Al de bijeenkomsten hebben een verbinding naar innovatieve projecten, diensten of de special interest groups van SURF. 

Locatie

De locatie van SURFacademy-bijeenkomsten varieert. Het programmaoverzicht toont de precieze locatie van een specifieke bijeenkomst.

Kosten en annuleringsvoorwaarden

De kosten voor deelname aan SURFacademy-bijeenkomsten verschillen. Het programmaoverzicht toont de exacte kosten van een specifieke bijeenkomst. Ook geldt een aantal annuleringsvoorwaarden.

Workshop op locatie

SURFacademy verzorgt ook workshops op locatie. Hiervoor zijn minimaal 15 deelnemers per workshop vereist en voldoende computers met een snelle internetverbinding. Stuur voor meer informatie een e-mail naar communicatie@surf.nl.

21eDingen

SURFacademy biedt ook de blended-learning cursus 21eDingen aan over web 2.0 tools. Geïnteresseerden kunnen de cursus gratis gebruiken en/of aanbieden binnen de eigen onderwijsinstelling.

Privacy

De door u verstrekte gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt ten behoeve van uw inschrijvingen voor bijeenkomsten van SURFacademy en de afhandeling daarvan.

Meer informatie

Rss