Diensten en producten

Beschikbare diensten en producten: 58

 • SURFfilesender

  Dienst/product - Snel, veilig en gemakkelijk (grote) bestanden versturen en ontvangen? Dat kan met SURFfilesender. Deze dienst is geschikt voor grote bestanden, zoals onderzoeksdata, maar ook voor kleinere bestanden, zoals rapporten. De bestanden worden in Nederland opgeslagen en kunnen extra worden beveiligd door ze te versleutelen.

 • SURFinternet

  Dienst/product - SURFinternet biedt het Nederlandse onderwijs en onderzoek een snelle en betrouwbare internetverbinding van 1 tot 100 Gigabit per seconde. Met SURFinternet zijn alle gebruikers van de onderwijs- en onderzoekscommunity's met elkaar verbonden, en kunnen zij nationaal en internationaal samenwerken.

 • SURFinternetpinnen

  Dienst/product - Met SURFinternetpinnen wordt het beheer van pin- en betaalautomaten een stuk gemakkelijker. Het verkeer van en naar deze automaten verloopt via het SURFnet-netwerk, wat aparte verbindingen overbodig maakt.

 • SURFlichtpaden

  Dienst/product - Met SURFlichtpaden zet je supersnelle verbindingen op naar bijvoorbeeld een andere instelling, een datacentrum of een dienstaanbieder. Lichtpaden bieden extra veiligheid, betrouwbaarheid én hoge, gegarandeerde capaciteit.

 • SURFmailfilter

  Dienst/product - Met SURFmailfilter controleer en filter je gemakkelijk alle binnenkomende en uitgaande e-mail op virussen, phishing en spam. Minimaal 95% van de spam wordt gedetecteerd. SURFmailfilter draait bij SURFnet en is beschikbaar voor IPv4 en IPv6.

 • SURFopzichter

  Dienst/product - Met SURFopzichter bewaken ICT-beheerders online en realtime de prestaties en beschikbaarheid van internetdiensten, zoals websites en mailfaciliteiten. SURFopzichter biedt ook uitgebreide rapportages en de mogelijkheid om checks in te stellen.

 • SURFsharekit

  Dienst/product - SURFsharekit is een repositorydienst voor hogescholen. Je kunt hier je onderzoekspublicaties, scripties en leermaterialen digitaal en duurzaam opslaan en vrij beschikbaar te maken. Met de repository maak je praktijkgericht onderzoek zichtbaar.

 • SURFspace

  Dienst/product - SURFspace is de online community over ICT-innovatie vóór en dóór professionals in het onderwijs en onderzoek in Nederland. De site is bedoeld voor iedereen die innovatie met ICT in het onderwijs en onderzoek tot stand wil brengen.

 • SURFspot

  Dienst/product - SURFspot is de ICT-webwinkel waar je voor je studie of werk voordelig onder meer software en hardware (zoals laptops en tablets) voor thuisgebruik kunt bestellen. SURFmarket sluit hiervoor overeenkomsten af met leveranciers. 

 • SURFwireless

  Dienst/product - Je gebruikers willen een snel wifinetwerk dat altijd en overal beschikbaar is. Zo’n netwerk aanschaffen en onderhouden vraagt veel tijd en kennis. SURFwireless biedt Wifi as a Service. Daarmee beschik je over een betrouwbaar wifinetwerk van hoge kwaliteit. Je betaalt per access point, per maand.

 • tiqr

  Dienst/product - Met tiqr kunnen gebruikers veilig en makkelijk inloggen op een website. Ze authenticeren zich door een QR-code te scannen; ze hoeven dus geen gebruikersnaam en wachtwoord meer in te vullen. tiqr is open-sourcesoftware die je kunt integreren in je eigen website.

 • Trainingen

  Dienst/product - Wil je met onze systemen aan de slag, maar mis je de benodigde kennis? Wij organiseren regelmatig hands-on systeemtrainingen op onze kantoren in Utrecht en Amsterdam of op locatie bij je onderwijs- of onderzoeksinstelling. Bekijk het overzicht en geef je interesse aan ons door.

 • Visualisatie

  Dienst/product - Onze visualisatiedienst stelt je in staat om je eigen datasets op je desktop te visualiseren. Daarmee kun je op een eenvoudige manier verbanden leggen of op andere manieren inzicht in je datasets krijgen. SURFsara biedt een krachtige remote visualisatiedienst, die high performance prestaties koppelt aan gebruiksgemak.