Diensten en producten

Verbeter de website, beantwoord enkele vragen over je bezoek.

Doe mee

Beschikbare diensten en producten: 57

 • SURFinternetpinnen
  Pinnen via IP: gemakkelijk & betrouwbaar

  Dienst/product - Met SURFinternetpinnen wordt het beheer van pin- en betaalautomaten een stuk gemakkelijker. Het verkeer van en naar deze automaten verloopt via het SURFnet-netwerk, wat aparte verbindingen overbodig maakt.

 • SURFlichtpaden
  Zet netwerkverbindingen naar je eigen hand

  Dienst/product - Behoefte aan een supersnelle, zeer betrouwbare verbinding naar bijvoorbeeld een andere instelling, een datacentrum of dienstaanbieder? Met SURFlichtpaden creëer je een exclusieve, directe verbinding buiten het publieke internet om. Lichtpaden bieden extra veiligheid, betrouwbaarheid én hoge, gegarandeerde capaciteit.

 • SURFmailfilter
  Filter mail op virussen, spam en phishing

  Dienst/product - Met SURFmailfilter controleer en filter je gemakkelijk alle binnenkomende en uitgaande e-mail op virussen, phishing en spam. Minimaal 95% van de spam wordt gedetecteerd. SURFmailfilter draait bij SURFnet en is beschikbaar voor IPv4 en IPv6.

 • SURFopzichter
  Real-time internetdiensten bewaken

  Dienst/product - Met SURFopzichter bewaken ICT-beheerders online en realtime de prestaties en beschikbaarheid van internetdiensten, zoals websites en mailfaciliteiten. SURFopzichter biedt ook uitgebreide rapportages en de mogelijkheid om checks in te stellen.

 • SURFsecureID
  Diensten extra beveiligen met een tweede factor

  Dienst/product - Met SURFsecureID kun je de toegang tot online diensten beter beveiligen, via tweefactorauthenticatie: de gebruiker logt in met gebruikersnaam/wachtwoord én met een tweede factor, zoals sms of usb-sleutel. Dit is vooral van belang voor diensten met gevoelige data. SURFsecureID is de nieuwe naam van SURFconext Sterke Authenticatie.

 • SURFsharekit
  Repository voor duurzaam opslaan en vrij uitwisselen van kennisproduct

  Dienst/product - SURFsharekit is een repositorydienst voor hogescholen. Je kunt hier je onderzoekspublicaties, scripties en leermaterialen digitaal en duurzaam opslaan en vrij beschikbaar maken. Met de repository maak je praktijkgericht onderzoek zichtbaar.

 • SURFspace
  Samenwerken aan ICT-innovatie

  Dienst/product - SURFspace is de online community over ICT-innovatie vóór en dóór professionals in het onderwijs en onderzoek in Nederland. De site is bedoeld voor iedereen die innovatie met ICT in het onderwijs en onderzoek tot stand wil brengen.

 • SURFspot
  ICT-webwinkel voor voordelige software en hardware voor thuis

  Dienst/product - SURFspot is de ICT-webwinkel waar je voor je studie of werk voordelig onder meer software en hardware (zoals laptops en tablets) voor thuisgebruik kunt bestellen. SURFmarket sluit hiervoor overeenkomsten af met leveranciers. 

 • SURFwireless
  Wifi as a Service, betrouwbaar en van hoge kwaliteit

  Dienst/product - Je gebruikers willen een snel wifinetwerk dat altijd en overal beschikbaar is. Zo’n netwerk aanschaffen en onderhouden vraagt veel tijd en kennis. SURFwireless biedt Wifi as a Service. Daarmee beschik je over een betrouwbaar wifinetwerk van hoge kwaliteit. Je betaalt per access point, per maand.

 • tiqr
  Veilig inloggen via de smartphone

  Dienst/product - Met tiqr kunnen gebruikers veilig en makkelijk inloggen op een website. Ze authenticeren zich door een QR-code te scannen; ze hoeven dus geen gebruikersnaam en wachtwoord meer in te vullen. tiqr is open-sourcesoftware die je kunt integreren in je eigen website.

 • Trainingen
  Hands-on systeemtrainingen voor onderzoekers

  Dienst/product - Wil je met onze systemen aan de slag, maar mis je de benodigde kennis? Wij organiseren regelmatig hands-on systeemtrainingen op onze kantoren in Utrecht en Amsterdam of op locatie bij je onderwijs- of onderzoeksinstelling. Bekijk het overzicht en geef je interesse aan ons door.

 • Visualisatie
  Schaalbare en krachtige visualisatie op afstand

  Dienst/product - Onze visualisatiedienst stelt je in staat om je eigen datasets op je desktop te visualiseren. Daarmee kun je op een eenvoudige manier verbanden leggen of op andere manieren inzicht in je datasets krijgen. SURFsara biedt een krachtige remote visualisatiedienst, die high performance prestaties koppelt aan gebruiksgemak.