Seminar Delen van open educational resources: hoe organiseer je dat?

Datum: 19 FEB 2016 

Door het breed delen van open educational resources (OER) krijgen studenten meer en beter leermateriaal tot hun beschikking. Hoe is dit zo goed en duurzaam mogelijk te organiseren? Op vrijdag 19 februari 2016 werden in dit seminar verschillende aspecten van deze vraag belicht: communityvorming, business en governance modellen en kwaliteitscontrole.

Datum
19 feb 2016
Tijdstip
12:00-16:30
Locatie
SURF, Utrecht
Kosten
Gratis
Voorkennis nodig?
Nee
Soort bijeenkomst
Seminar
Accepteer cookies van derden om deze inhoud te bekijken. Klik hier om dit te doen.

Van het seminar is bovenstaande video-opname gemaakt. Door technische redenen tonen de presentatieslides van dhr. de Four en dhr. Schuwer niet. 

Presentaties

Project TOOL

Dit seminar werd georganiseerd in samenwerking met het LUMC in het kader van het project Topic Oriented Open Learning. Dit project is onderdeel van de stimuleringsregeling Open en Online Onderwijs.

Voor wie? 

Dit seminar was onderdeel van het innovatieprogramma Onderwijs op Maat, project Open en Online Onderwijs. Het seminar was open voor iedereen die geĂ¯nteresseerd is in het onderwerp delen van open leermateriaal en was specifiek gericht op medewerkers van hogeronderwijsinstellingen die betrokken zijn bij het organiseren van het maken, delen en hergebruiken van open leermaterialen, zoals docenten, bibliotheekmedewerkers, beleidsmakers en ICT(O)-adviseurs.

Voorafgaand op vrijdag 19 februari 

In de ochtend van 19 februari 2016 organiseerde SURFacademy het seminar (Her)gebruik en betere doorzoekbaarheid van videomateriaal.

Laatste wijziging op 06 okt 2016