Seminar Maatschappelijk impact van onderzoek inzichtelijk maken

Datum: 18 FEB 2016 

Hoe kan de maatschappelijke impact van wetenschappelijk onderzoek zichtbaar worden gemaakt? Op donderdag 18 februari 2016 werd aan de hand van presentaties uit de onderzoekspraktijk en vanuit het beleidsperspectief inzicht verkregen hoe onderzoekers kunnen worden ondersteund bij het vastleggen van maatschappelijke impact.

Datum
18 feb 2016
Tijdstip
13:00-17:00
Locatie
SURF, Utrecht
Kosten
Gratis
Voorkennis nodig?
Nee
Soort bijeenkomst
Seminar

De impact van wetenschap op de samenleving is een levend thema, maar nog niet uitgekristalliseerd. Wat was ook al weer de achtergrond, welke best practices zijn er tot op heden en hoe kan het vastleggen hiervan zo eenvoudig mogelijk? Op 18 februari organiseerde de SIG Research Support en de SIG Research Information een seminar over dit onderwerp. Het doel was kennis te delen en van gedachten te wisselen. De gedroomde uitkomst was een (opstap naar een) werkwijze die onderzoekers zelf zo veel mogelijk 'ontzorgt'.

Presentaties

Voor wie?

Dit seminar was interessant voor volgers van de SIG's Research Support en Research Information, facultaire beleidsmedewerkers onderzoek, beleidsmedewerkers onderzoek van academische zaken, medewerkers CRIS en onderzoekers.

Laatste wijziging op 23 feb 2016