Kennisdelingsbijeenkomst Office 365 - VOL

Datum: 14 DEC 2018 

Op vrijdag 14 december organiseren saMBO-ICT en SURF, in samenwerking met Microsoft, de tweede kennisdelingsbijeenkomst Office 365. Ontmoet collega’s van andere instellingen en leer hoe je als instelling het beste uit Office 365 haalt. Het programma biedt vooral praktische voorbeelden en ervaringsverhalen van collega’s uit het mbo en hbo.

Datum
14 dec 2018
Tijdstip
09:00-16:00
Locatie
Microsoft Schiphol
Kosten
Geen
Voorkennis nodig?
Nee
Soort bijeenkomst
Seminar

Deze bijeenkomst is helaas vol. Je kunt je niet meer inschrijven.

Programma

Het programma staat in het teken van kennisdeling over Office 365. Ook tijdens deze editie komen sprekers, workshops en sessies waarbij alle onderwerpen die die van belang zijn bij het implementeren van en werken met Office 365 aan bod. Belangrijke thema’s gedurende de dag zijn: security, onderwijsvernieuwing in de les, samenwerken, governance, adoptie en organiseren.

De dag begint met een keynote. Hierna volgen rondes met inhoudelijke presentaties en workshops. Het programma biedt vooral praktische voorbeelden en ervaringsverhalen van collega’s uit het mbo en hbo. Tijdens de kennisdelingsbijeenkomst zijn er voldoende aanspreekpunten van Microsoft Onderwijs. Ook kun je tussen de sessies door vragen stellen bij één van de informatiepunten en netwerken met collega’s. Binnenkort volgt meer informatie over het exacte programma en aanvangstijden. Bekijk het volledige programma op de website van saMBO-ICT.

Voor wie?

De Office 365 kennisdelingsbijeenkomst is interessant voor docenten, beleidsmakers, informatiemanagers, ICT-medewerkers en technisch- en functioneel beheerders die te maken hebben met Office 365.  

Meer informatie

De bijeenkomst wordt georganiseerd bij Microsoft op Schiphol. De toegang is gratis voor medewerkers van mbo- en hbo-instellingen. Heb je vragen over de kennisdelingsbijeenkomst Office 365? Neem dan contact op met info@sambo-ict.nl.

Laatste wijziging op 10 dec 2018