SURF is de ict-coƶperatie van onderwijs en onderzoek

Samen aanjagen van ict-vernieuwing in onderwijs en onderzoek

Meer dan 100 onderwijs- en onderzoeksinstellingen in Nederland werken in de coƶperatie SURF samen om de kansen van digitalisering ten volle te benutten. Met als doel: beter en flexibeler onderwijs en onderzoek.

Praat mee op SURF Communities

SURF Communities is dĆ© inspirerende website voor en door onderwijs- en onderzoeksprofessionals. Samen brengen we innovatie en ict verder. Samen met vakgenoten de volgende stap zetten? Word lid van de community's die actief zijn in jouw vakgebied. Leg contact met andere leden, deel je eigen expertise en maak gebruik van de ervaringen van anderen.

Vind jouw SURF Community

SURF agenda

  1. NOZON 2024

    Oefening
    11 ā€” 22 mrt
    Eigen locatie

    Wat doe je bij een cybercrisis? SURF organiseert in maart 2024 NOZON, de light-variant van OZON. De opzet: elke instelling organiseert in dezelfde twee weken zelf een korte tabletop-oefening op IT- of strategisch niveau met behulp van centraal aangeleverd materiaal.

    Oefening
  2. 21 mrt
    Online

    Steeds meer instellingen komen in aanraking met AI binnen onderwijs, onderzoek, en bedrijfsvoering. Deze technologie biedt veel mogelijkheden, maar zorgt ook voor nieuwe uitdagingen. Hoe gebruik je AI op een verantwoordelijke en betrouwbare manier die voldoet aan wet- en regelgeving?

    Webinar
  3. Informatiebijeenkomst Publinova

    Informatiebijeenkomst
    30 mei
    Online

    Maak kennis met Publinova: hƩt nieuwe, online platform van SURF dat praktijkgericht onderzoek voor iedereen vindbaar en zichtbaar maakt. We willen het delen van kennis rond praktijkgericht onderzoek in Nederland makkelijker maken dan ooit tevoren! Dit doen we in samenwerking met de hogescholen van Nederland.

    Informatiebijeenkomst

Werken bij SURF

Werken bij SURF betekent werken in een innovatieve organisatie die er maatschappelijk toe doet. Spreekt een hoog ambitieniveau je aan? Wil je jezelf kunnen blijven ontwikkelen?

Kom dan werken bij SURF.

Kirsten Veelo, programmamanager innovatie

Collega Kirsten Veelo aan het woord

ā€œHier werken mensen met passie voor de inhoud. Mensen die bereid zijn om elkaar te helpen.ā€

Lees Kirstens verhaal

Werkplek op de trap

Werken bij SURF

Werken bij SURF betekent werken in een innovatieve organisatie met een uitstekende reputatie; een organisatie die internationaal vooroploopt en er maatschappelijk toe doet.



Over werken bij SURF