Rss

Agenda

Alle bijeenkomsten      |      SURFacademy-bijeenkomsten      |      Terugblik

 • 03 feb 2017

  Seminar Kansen en uitdagingen voor open badges en microcredentialing

  Bijeenkomst - Open badges kunnen een bijdrage leveren aan het flexibiliseren van onderwijs door microcredentialing. SURFacademy organiseert op vrijdag 3 februari 2017 een seminar over de kansen en uitdagingen van open badges. Je gaat zelf hands-on met badges aan de slag en kun je voorstellen doen voor een pilot met open badges.

 • 07 feb 2017

  Seminar software asset management in het onderwijs

  Bijeenkomst - Voor instellingen is het steeds belangrijker inzicht te krijgen in welke apparaten en software aanwezig zijn op het netwerk en op bijbehorende platforms. Waarom wil je dit inzicht als instelling hebben, hoe pak je dit aan en welke uitdagingen kom je tegen? Kom dit en meer te weten tijdens het seminar.

 • 09 feb 2017

  Seminar Aan de slag met open access in het hbo

  Bijeenkomst - Universiteiten en hogescholen ondersteunen open access, maar de praktische uitvoering van open access roept ook vragen op. Daarom organiseert SURFacademy op donderdag 9 februari 2017 een seminar waarin je als deelnemer je kennis over open acces kunt bijspijkeren en kunt leren hoe je open access-doelstellingen in het hbo kunt realiseren.

 • 09 feb 2017

  Workshop SURF Cloud voor beslissers en beleidsmakers

  Bijeenkomst - Op 9 februari 2017 organiseert SURFacademy een eendaagse (SURF) Cloud training samen met haar partner Weolcan.