Congres
SURF Onderwijsdagen 2019 voor het mbo, hbo en wo

De SURF Onderwijsdagen 2019 voor het mbo, hbo en wo vonden dit jaar plaats op 5 en 6 november in congrescentrum 1931 in Den Bosch. De SURF Onderwijsdagen zijn dé inspiratiebron op het gebied van onderwijsvernieuwing met ICT in Nederland. Dit jaar stond in het teken van het versnellen van onderwijsinnovatie.

Banner ter aankondiging van de SURF Onderwijsdagen 2019

Over de SURF Onderwijsdagen

Wil jij onderwijs en ICT met elkaar verbinden? Wil je weten hoe ICT onderwijs effectiever, efficiënter, flexibeler en/of aantrekkelijker kan maken? Ben je bestuurder, ICT&O-medewerker, IT-manager, programmamanager onderwijsinnovatie, onderwijsmanager of docent in het mbo, hbo en wo? Dan mag je de SURF Onderwijsdagen 2019 niet missen!

Motor voor versnelling

De titel van de SURF Onderwijsdagen 2019 is ‘motor voor versnelling’. We informeren je over de laatste trends en actuele vraagstukken, brengen je in contact met andere onderwijsvernieuwers én we activeren je om samen onderwijsinnovatie te versnellen.

Organisatie

De organisatie van de SURF Onderwijsdagen is in handen van SURF. We zijn de ICT-samenwerkingsorganisatie van het Nederlandse onderwijs en onderzoek. In die rol brengen we ICT-professionals uit het middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs samen, binnen netwerken en samenwerkingsprojecten voor kennisdeling rond ICT-innovatie.