Congres
SURF Onderwijsdagen 2024 voor mbo, hbo en wo

Samen de juiste toon zetten voor de toekomst staat centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen op 12 en 13 november. Tijdens de 26e editie inspireren we deelnemers om vooruit te kijken en de onderwijsontwikkelingen te schetsen die in de komende jaren relevant worden.

Logo Onderwijsdagen 2024

Veelgestelde vragen SURF Onderwijsdagen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over de SURF Onderwijsdagen voor deelnemers. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via owd@surf.nl.

Registratie en annuleringsvoorwaarden

Kan ik op factuur betalen?

Nee, betaling voor een ticket voor de SURF Onderwijsdagen gaat via iDeal of creditcard. Je moet dus vooraf betalen. Na betaling ontvang je de (reeds betaalde) factuur voor je eigen administratie en/of declaratie.

Kan ik mijn ticket kosteloos annuleren?

Dit is mogelijk tot drie weken voor aanvang van de SURF Onderwijsdagen. Daarna gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we ons ook als groep aanmelden?

We hebben groepsregistratie vanaf zes personen met betaling via factuur. Stuur een mail naar owd@surf.nl voor een aparte aanmeldlink en instructies.

Hoe wordt de factuur verstuurd bij een groepsfactuur en wat moet ik ermee doen?

Bij betaling op groepsfactuur wordt de factuur verstuurd naar het eerste e-mailadres dat is opgegeven in het registratieformulier. De factuur moet vervolgens zelf worden doorgestuurd naar de financiële afdeling.

Locatie

Waar vinden de SURF Onderwijsdagen plaats?

De SURF Onderwijsdagen vinden plaats in Amare in Den Haag. Het adres is Spuiplein 150, 2511 DG Den Haag. 

Hoe zit het met reizen en parkeren bij Amare Den Haag?

Openbaar vervoer

Vanaf station Den Haag centraal is het ongeveer 5 minuten lopen naar Amare. Vanaf station Holland Spoor is het ongeveer 15 minuten lopen. Met tram- en bushaltes Spui, Kalvermarkt/Stadhuis en Centrum stap je voor de deur van Amare uit.

Auto

Amare beheert zelf geen parkeergarage en geeft geen parkeerkaarten uit. 

In de buurt van Amare zijn diverse parkeergarages te vinden, zoals Q-Park Spui, Stadhuis, Turfmarkt, Muzenplein en Veerkaden. Bij Q-Park City Parking kun je de hele avond (vanaf 18.00 uur) parkeren voor €15. Deze parkeergarage ligt op 10 minuten lopen van Amare. Meer informatie via deze link.

Daarnaast heeft Den Haag een aantal Park + Ride (P+R) plaatsen. Je parkeer je auto op deze plekken aan de rand van de stad tegen een laag tarief en reist dan verder met het openbaar vervoer naar het centrum. Lees er hier meer over. 

Meer informatie over bereikbaarheid van Amare vind je hier

 

Kan ik ook overnachten?

Je kunt gemakkelijk zelf een overnachting regelen. In het centrum van Den Haag zijn er tal van hotels waaruit je kunt kiezen.

Badges laten scannen op locatie

Hoe worden mijn badges gebruikt tijdens het event?

Tijdens de SURF Onderwijsdagen kun je besluiten om je badge te laten scannen bij een aantal sessies of bij de stands op het netwerkplein. Deze optie is geheel vrijblijvend. Door het scannen kunnen je gegevens gebruikt worden om je na het congres aanvullende informatie toe te sturen. Als je toestemming geeft om je badge te laten scannen, stem je er mee in dat je door de betrokken partij(en) kunt worden benaderd via email.’’

Opnames

Worden er opnames gemaakt tijdens het evenement?

Ja, de plenaire sessies en enkele parallelsessies worden opgenomen. Deze zijn na de SURF Onderwijsdagen beschikbaar voor alle deelnemers van het evenement. Na het evenement worden de opnames ook openbaar gemaakt voor iedereen die niet aanwezig was. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring op SURF.nl.

Hoe zit het met externe camerajournalisten?

Tijdens SURF events zijn er soms externe camerajournalisten aanwezig voor een sfeerimpressie van dit evenement. Zij houden in sommige gevallen ook korte interviews met bezoekers en sprekers. Voor deze korte interviews geef je zelf toestemming. De sfeerimpressie wordt pas na akkoord van de geïnterviewden gepubliceerd.

Wil je liever niet in een video verschijnen? Vraag bij binnenkomst op het evenement dan naar een rood keycord en draag deze gedurende de dag.