Congres
SURF Onderwijsdagen 2022 voor mbo, hbo en wo

Met daadkracht het onderwijs duurzaam verbeteren, dat stond centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Zet 14 en 15 november 2023 alvast in je agenda voor de 25e editie van de SURF Onderwijsdagen.

SURF onderwijsdagen Daadkracht

Over de SURF Onderwijsdagen

Ben je programmamanager onderwijsinnovatie, onderwijsmanager, ict&o-medewerker, IT-manager of docent in het mbo, hbo en wo? Kom dan naar de SURF Onderwijsdagen 2022. We bieden een programma dat je inspireert om je werk met nog meer focus en daadkracht voort te zetten.

Thema 2022: DAADKRACHT.

Uitdagingen

2022. Het jaar dat het onderwijs uit de coronacrisis komt en er weer fysiek les mag worden gegeven. We hebben geleerd hoe ict docenten kan ondersteunen en het onderwijs kan verrijken. We zien de uitdagingen die daarbij komen kijken, en we hebben ervaren hoe ict-specialisten en onderwijscollega’s die uitdagingen samen aan zijn gegaan. 

Tijd om keuzes te maken

Nu is hét moment om deze ervaringen te benutten en het onderwijs duurzaam te verbeteren. Tijd voor leiderschap en daadkrachtige keuzes. Maar welke richting kiezen we? En wat vergt dit van de organisatie, van de ict-diensten, HRM, icto-ondersteuners en docenten?  

Naar onderwijs van wereldklasse

De keuzes waar we voor staan, maken we samen: soms initieer je die zelf als professional, dan weer gezamenlijk in je team binnen de onderwijsinstelling of in andere samenwerkingen. Landelijk of wereldwijd. Zo zetten we samen de volgende stappen naar onderwijs van wereldklasse. 

Anders kijken en anders doen

Laat je op de SURF Onderwijsdagen 2022 inspireren door doorpakkers: professionals en teams, die met hun projecten en initiatieven krachtige stappen hebben gezet. Met keynotes van innovatieve denkers uit het onderwijsveld en daarbuiten die aanzetten tot anders kijken en anders doen. Met sessies waarbij je maakt, speelt, doet of in gesprek gaat. En uiteraard heb je weer ruim de tijd voor (nieuwe) ontmoetingen met vakgenoten én aanbieders van producten en diensten. 

Organisatie

De organisatie van de SURF Onderwijsdagen is in handen van SURF. We zijn de ict-samenwerkingsorganisatie van het Nederlandse onderwijs en onderzoek. In die rol brengen we ict-professionals uit het middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs samen, binnen netwerken en samenwerkingsprojecten voor kennisdeling rond ict-innovatie.

Vragen

Heb je een vraag over de SURF Onderwijsdagen? Neem dan contact op met de organisatie via owd@surf.nl.