SURFwireless-team

Wifi as a Service, betrouwbaar en van hoge kwaliteit

Als instelling ben je nauw betrokken bij het wifinetwerk. Het SURFwireless-team ondersteunt je bij de aanschaf en het gebruik van SURFwireless, en geeft advies over jouw wifinetwerk.

Advies op maat

In het SURFwireless-team komt technische kennis en kennis over processen bij elkaar. Het team bestaat uit de technisch productmanager, SURFwireless-adviseur, service manager en productmanager. De eerste twee houden zich bezig met technische vraagstukken, de laatste twee richten zich op het stroomlijnen van de dienstverlening. Het SURFwireless-team geeft antwoord op je SURFwireless-vragen en adviseert en ondersteunt bij aanschaf, implementatie en onderhoud.

Leden SURFwireless-team

Frans Panken richt zich als technisch productmanager op de netwerkarchitectuur van SURFwireless. Wat zijn nieuwe technische mogelijkheden voor SURFwireless? Hoe kan SURFwireless worden geïntegreerd met andere draadvrije ontwikkelingen? En wat zijn de voordelen voor instellingen?
 
Sven de Ridder is de SURFwireless-adviseur, ofwel onze technische consultant. Hij legt aan instellingen die SURFwireless willen afnemen uit wat de dienst inhoudt, hoe deze technisch in elkaar zit en wat er allemaal komt kijken bij onder andere de migratie naar SURFwireless. In zijn rol heeft Sven nauw contact met de supportafdeling van het SURFwireless-NOC.

Als service manager is Eelco de Vos verantwoordelijk voor het niveau van de dienstverlening. Wat vinden instellingen van SURFwireless? Na vroegtijdige afstemming van verwachtingen, is er structureel contact om ervaringen uit te wisselen en vragen af te stemmen.

 

De productmanager, Florian Draisma, is eindverantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van SURFwireless. Hierbij kijkt hij naar zakelijke aspecten zoals positionering, tarifering en marketing. Florian gaat geregeld naar onderwijs- en onderzoeksinstelling om de behoeften, kansen en belangen van alle betrokken partijen bij elkaar te brengen. Samen met de andere leden van het team zorgt hij voor een optimale vertaling van roadmap naar dienstverlening.

Laatste wijziging op 14 dec 2018