Lancering online cursus Big Data op Smart Industry Jaarevent

28 JAN 2016

Donderdag 4 februari wordt de Massive Open Online Cursus 'Aan de slag met Big Data, denk groot, start klein' (MOOC Big Data) gelanceerd tijdens het Smart Industry Jaarevent in Apeldoorn. In de MOOC Big Data wordt de mkb'er in een uur bijgepraat over de mogelijkheden en kansen van big data.

Ondernemend Nederland moet experimenteren met data

Volgens Eric van Tol, aanjager op het doorbraakproject Big Data en directeur van het Big Data Expert Centre aan de Fontys Hogeschool, zijn tools als deze MOOC Big Data erg welkom. "Ondernemend Nederland moet meer dan nu gebeurt data delen en ermee experimenteren. Dit om te ontdekken waar de winst voor zijn of haar type bedrijf precies zit. Deze MOOC voorziet in een eerste informatiebehoefte en is een prima springplank om als ondernemer de eerste stappen te zetten."

SURFsara een van de initiatiefnemers van de MOOC Big Data

De MOOC Big Data is een initiatief van het doorbraakproject Big Data in samenwerking met het Big Data Value Center, ECP | Platform voor de InformatieSamenleving, de Kamer van Koophandel, het ministerie van Binnenlandse Zaken, het ministerie van Economische Zaken, SURFsara en TNO.

Meer informatie

Laatste wijziging op 05 jan 2017