Inzicht in poorten, afgenomen netwerkdiensten en verkeersgrafieken

Release SURFnet-netwerk Dashboard beschikbaar

07 SEP 2016

Via het SURFnet-netwerk Dashboard krijgen instellingen een overzicht van alle SURFnet-netwerkdiensten. In de eerste release kunnen infraverantwoordelijken en infrabeheerders poorten, afgenomen netwerkdiensten en verkeersgrafieken inzien.

Eerste release online

De eerste release van het SURFnet-netwerk Dashboard is beschikbaar. Hierin is veel van de feedback, die tussen februari en juni 2016 verzameld werd, meegenomen. In de eerste release is een overzicht van de afgenomen netwerkdiensten en een poortoverzicht van SURFinternet en SURFlichtpaden opgenomen. Zichtbaar is welke poorten gebruikt worden en waar nog bandbreedte beschikbaar is. Ook toont het SURFnet-netwerk Dashboard verkeersgrafieken van het gebruik van alle netwerkdiensten.

Toegang tot SURFnet-netwerk Dashboard aanvragen

Het SURFnet-netwerk Dashboard is beschikbaar voor infraverantwoordelijken en infabeheerders. De instellingscontactpersoon van je instelling bepaalt wie deze rollen krijgt.

Wil je ook toegang tot het SURFnet-netwerk Dashboard? Vraag dit dan via de instellingscontactpersoon aan. Samen met de SURFconext-verantwoordelijke moet deze vervolgens enkele stappen doorlopen om jou toegang te geven. 

Weet je niet wie de instellingscontactpersoon en/of de SURFconext-verantwoordelijke binnen je instelling is of wil je hulp met het regelen van toegang? Stuur dan een mail naar support@surfconext.nl. We zullen je verzoek dan uitzetten bij de juiste personen binnen jouw instelling.

Meer informatie

Laatste wijziging op 31 jan 2018