Nieuwe overeenkomst Sensus voor procesmanagement software

21 DEC 2016

SURFmarket heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met Sensus-methode voor procesmanagement software. De methode biedt een aanpak om bij elke projectfase de juiste informatie boven water te krijgen en gebruikt daarbij visuele procesmanagementtaal. Voor studenten is de software via SURFspot beschikbaar.

Software voor procesmanagement

Met de procesmanagement software volgens de Sensus-methode kan bij iedere projectfase de juiste informatie achterhaald worden. Het softwarepakket wordt ondersteund door een visuele procesmanagementtaal die uniek is in de wereld. Deze visuele taal maakt de Sensus-software wereldwijd toepasbaar. Volgens de Sensus-methode beschreven processen zijn toegankelijk en transparant: ze laten zien wie wat doet, hoe lang het duurt, wat het kost en welke toegevoegde waarde iedere activiteit heeft voor het totale proces bij een instelling. 

3 soorten licenties

Via SURFmarket zijn 3 licentievormen beschikbaar voor instellingen:

  • Sensus BPM Onderwijs: de groepslicentie voor een medewerker.
  • Sensus BPM Campus: een On-premise client-server licentie ontwikkeld voor onderwijsinstellingen waarbij de Sensus-software door meer dan 9 medewerkers gebruikt wordt.
  • Sensus BPM Students: de individuele licentie speciaal voor studenten die voor hun studie gebruik willen maken van Sensus-software. Zij nemen de Sensus-methode af via SURFspot

Sensus-methode afnemen via SURFmarket

Onderwijsinstellingen nemen de Sensus-methode met onderwijskorting af via SURFmarket. Per gebruiker wordt een licentie (named user) aangeschaft waarmee je processen modelleerd. Deze gemodelleerde processen worden in de beveiligde Sensus Cloud gepubliceerd. Medewerkers die willen werken met Sensus BPM Software zijn verplicht een Sensus Procesmanagement training te volgen.

Log in op Mijn SURFmarket en bekijk de overeenkomst met Sensus-methode

 

Laatste wijziging op 21 dec 2016