Schrijf je in voor nieuwe cursusrondes van Essentials 4 Data Support

19 JUN 2017

Essentials 4 Data Support is een introductiecursus van Research Data Netherlands (RDNL). De cursus is bedoeld voor diegenen die onderzoekers (willen) ondersteunen bij het opslaan, beheren, archiveren en delen van hun onderzoeksdata. Nieuwe rondes vinden plaats in oktober 2017 en februari 2018.

Inschrijven voor nieuwe rondes

De cursus bestaat uit twee groepsbijeenkomsten met begeleiding door coaches, presentaties van experts, online cursusmateriaal en opdrachten. RDNL wil met deze cursus een bijdrage leveren aan de professionalisering van en de afstemming tussen datasupporters.

De contactdagen van de najaarsronde 2017 zijn op donderdag 5 oktober bij DANS en donderdag 23 november bij de TU Delft. De contactdagen van de voorjaarsronde 2018 zijn op donderdag 8 februari bij SURFsara en donderdag 29 maart bij DANS.

Kijk voor meer informatie en voor kosteloze registratie op de cursuswebsite van RDNL.

Meer informatie

Research Data Netherlands is een samenwerkingsverband van 4TU.ResearchData, Data Archiving and Networked Services (DANS) en SURFsara. Uitgebreide informatie over de activiteiten van Research Data Netherlands vind je op de website van RDNL.

Laatste wijziging op 27 jun 2017