Overeenkomst Embarcadero voor programmeer- en ontwikkeltools verlengd

14 JUL 2017

De overeenkomst tussen SURFmarket en Embarcadero is met 3 jaar verlengd. Embarcadero biedt multiplatform ontwikkeltools voor het onderwijs. De overeenkomst omvat campus-, groeps- en individuele licenties.

Programmeer- en ontwikkeltools

De producten van Embarcadero bieden multiplatform ontwikkeltools voor het onderwijs. Ze zijn geschikt voor docenten om les te geven in programmeren en worden ook door ontwikkelaars en onderzoekers gebruikt. De volgende licenties zijn beschikbaar:

  • Met C++ Builder Enterprise ontwikkel je vanuit 1 broncode native apps voor Windows, MacOS, iOS, Android en IoT zoals Arduino Boards.
  • Delphi Enterprise is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs en vormt de basis voor iedere toekomstige softwareontwikkelaar. Met deze leesbare taal leer je probleemoplossend programmeren en ontwikkel je vanuit 1 broncode native apps voor Windows, MacOS, iOS, Android en IoT zoals Arduino Boards. Delphi is gebaseerd op Object Pascal en biedt support voor Linux Server.
  • JBuilder Enterprise is een geïntegreerde ontwikkelomgeving voor de programmeertaal Java.

Embarcadero gratis uitproberen

Instellingen, die nog niet bekend zijn met de producten van Embarcadero, kunnen de tools gratis uitproberen via de 30-dagen trial versie. Voor docenten die tijd willen besparen met het ontwikkelen van materiaal biedt Embarcadero het Boek Delphi Programming For Beginners in PDF formaat (Engelstalig). Dit boek kan ook gebruikt worden tijdens de trial versie.

Embarcadero afnemen via SURFmarket

Een overeenkomst met Embarcadero sluit je af voor 1 of 3 jaar voor zowel een campus- als een groepslicentie. Als instelling heb je de keuze tussen de named user licenties, geïnstalleerd op een Workstation, of voor de network concurrent user licenties waarbij het licentiebeheer centraal via de server wordt geregeld. De overeenkomst loopt tot 31 juli 2020. 

Individuele licenties via SURFspot

Individuele licenties voor RAD Studio kunnen via SURFspot afgenomen worden. Met deze licentie krijg je de beschikking over Delphi en C++Builder. Deze licenties zijn inclusief de support voor het ontwikkelen van mobiele apps voor iOS en Android.

Log in op Mijn SURFmarket en bekijk de overeenkomst met Embarcadero

Laatste wijziging op 14 jul 2017