Kom je - net als SURF - naar OE Global 2018? Meld je nu aan met korting

12 APR 2018

Van 24-26 april 2018 vindt de jaarlijkse internationale OE Global plaats in Delft. SURF verzorgt enkele sessies. SURF-leden kunnen de conferentie met korting bezoeken. Aanmelden kan tot en met maandag 16 april. Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van open onderwijs en laat je inspireren door sprekers uit de hele wereld.

Presentaties van SURF op het programma

Tijdens OE Global 2018 verzorgt SURF 3 sessies: 

  • Janina van Hees neemt deel aan een paneldiscussie met 4 projectleiders uit de stimuleringsregeling Open en online onderwijs. Zij zoomen in op het verbinden van on-campusonderwijs en professionals door middel van MOOC’s en virtual classrooms.
  • Lieke Rensink presenteert op woensdagochtend het stappenplan Beleid voor open leermaterialen. Beleidsmedewerkers en docenten van hogeronderwijsinstellingen zijn de afgelopen maanden samen aan de slag gegaan met dit onderwerp in een door SURF georganiseerde learning community. Tijdens deze sessie delen zij hun ervaringen.  
  • Kirsten Veelo spreekt op woensdagmiddag over het Nederlandse perspectief op open leermaterialen en de infrastructuur die SURF ontwikkelt om delen en hergebruik van leermaterialen te ondersteunen. 

Met korting naar OE Global 2018

Je kunt je tot en met 16 april aanmelden voor OE Global 2018 in Delft. SURF biedt 100 mensen de gelegenheid om deel te nemen met 50 euro korting. Let op, dit aanbod is alleen geldig voor een 3-daags bezoek aan de conferentie. Gebruik de kortingscode OEGNL18 bij je aanmelding op de OE Global-website

Meer informatie

Laatste wijziging op 12 apr 2018