Top 3 genomineerden SURF Onderwijsawards bekend

17 OKT 2018

Vandaag heeft de jury, bestaande uit Jacco Jasperse (HZ), Felienne Hermans (TUD) en Christien Bok (SURF) een top 3 van genomineerden voor de SURF Onderwijsawards 2018 samengesteld. De keuze was moeilijk, want het waren stuk voor stuk prachtige initiatieven van mensen die met passie bezig zijn met onderwijsinnovatie en daarvoor ICT inzetten.

Top 3 per categorie

Onderwijsadviseurs:

Deze 3 onderwijsadviseurs initiƫren vanuit hun eigen drive kennisdeling en communityvorming om een hele sector of beroepsgroep in beweging te krijgen.

ICT-specialisten:

Deze 3 ICT-specialisten leggen vanuit de ICT-afdeling verbinding met onderwijs en didactiek. Het zijn mensen met een visie en een helder doel voor ogen, waarbij nieuwe technologie ten dienste staat van het onderwijs.

Docenten:

Deze 3 docenten passen de mogelijkheden van ICT uitermate succesvol toe in hun onderwijspraktijk. Ze inspireren studenten en bieden ze een veelheid aan (digitale) tools en technieken, om daarmee de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

Studenten:

Deze 3 studenten dragen bijzonder actief bij aan onderwijsinnovatie en digitalisering. Zij zetten zich in voor het onderwijs binnen hun eigen instellingen, maar hebben grote ambities en zetten zich ook daarbuiten in, nationaal en internationaal.

Uitreiking tijdens SURF Onderwijsdagen 2018

SURF maakt de winnaars van de SURF Onderwijsawards bekend tijdens de SURF Onderwijsdagen 2018. De uitreiking van de SURF Onderwijsawards 2018 vindt plaats op 6 november tijdens een feestelijk diner. De SURF Onderwijsdagen 2018 worden gehouden op 6 en 7 november in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Meer informatie

Laatste wijziging op 03 jan 2019