Congres
Advanced Computing gebruikersdag

Het zit erop! Met meer dan 200 deelnemers was de Advanced Computing User Day op 7 december in het Koninklijk Instituut voor de Tropen een succes. Tijdens deze dag hebben we bezoekers en sprekers geïnspireerd en was er ruimte om in contact te komen met andere mensen die Advanced Computing gebruiken.

Advanced Computing User Day

Oproep tot het indienen van voorstellen

Heeft u projecten en/of initiatieven op het gebied van HPC, AI, Machine Learning, Data Processing of Quantum Computing (alle velden binnen advanced computing zijn welkom)? Is uw project of initiatief een inspirerend voorbeeld voor anderen of heeft u een actueel probleem of onderwerp dat u graag met de deelnemers wilt bespreken?

Op basis van de sessievoorstellen wordt het (gedeeltelijke) programma samengesteld. Samen maken we een inspirerend programma, waar iedereen die advanced computing gebruikt (of wil gebruiken), innovatieve denkers en futuristen een podium krijgen, waar we uitdagingen verkennen en kennis uitwisselen.

Meld u aan vóór 28 september

De oproep voor voorstellen staat open tot 28 september 2023. U ontvangt uiterlijk 12 oktober een antwoord of u geselecteerd bent. Houd er rekening mee dat een sessie maximaal 30 minuten mag duren. Er zijn 9 vragen in deze enquête.

De oproep voor het indienen van voorstellen is gesloten. We hebben iedereen die een voorstel heeft ingediend een e-mail gestuurd met informatie over de selectie. Als u geen e-mail hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar danique.aaftink@surf.nl.