Training

Training TRANSITS 1

Wil je ook meer weten over hoe je een CSIRT opzet en runt? Schrijf je dan in voor dé inleidende training voor CSIRT/CERT-leden: TRANSITS 1. SURF organiseert deze 3-daagse training, in samenwerking met SURFcert en SCIRT

Verschillende iconen met focus op icoon training
07 — 09 okt 2024
Tijd
9.00 tot 17.00 uur
Plaats
SURF Utrecht

Inspelen op actuele situatie

De cursus TRANSITS 1 is de basis en onder andere ontwikkeld door SURF in Europees verband voor CSIRT's, en is de basistraining. Deze stamt uit 2001 en sindsdien wereldwijd erg gewild. Daarbij is het lesmateriaal steeds geactualiseerd.

Aan de slag met Transits 1

De volgende onderdelen komen aan bod:

  • organisatie aspecten
  • operationele aspecten
  • technische achtergrond
  • juridische aspecten en regelgeving

Aandacht voor eigen inbreng

De TRANSITS-training is een volledig 3-daags programma voor 2 groepen elk van maximaal 14 deelnemers. Daardoor krijg je ruimte voor veel eigen inbreng en kun je al je vragen stellen. 

De lunch is inbegrepen – een eventuele overnachting betaal je zelf.

Voor wie?

Ben jij binnen je eigen instelling lid (of word je lid) van de lokale CSIRT? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen. Daarnaast is de training uitstekend geschikt voor security officers en ict-managers die willen weten wat een CSIRT inhoudt. Als je deelneemt, verwachten we van je dat je basiskennis hebt van internettechnologie en beveiliging.

Programma

We starten alle trainingsdagen om 9.00 uur met koffie. Op dag 1 en 2 gaan we van 9.30 tot 17.30 uur aan de slag! We sluiten dag 1 af met een gezamenlijk diner. Op dag 3 reiken we aan het einde van het dagprogramma de certificaten uit aan alle deelnemers, om 16.00 uur.

Kosten

De kosten voor deze training:

  • SURF-leden: 550 euro (exclusief btw)
  • Niet-leden van SURF: 1.250 euro (exclusief btw)

Inschrijven en annuleren