Rss

Agenda

Alle bijeenkomsten      |      SURFacademy-bijeenkomsten      |      Terugblik

 • 06 nov 2018

  Training Internet PKI in Depth

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert samen met Feisty Duck een training PKI (public key infrastructure) op 6 en 9 november. Tijdens deze training leer je de basis van en de theorie over PKI en hoe je deze in de praktijk implementeert en toepast.

 • 06 nov 2018 tot en met 07 nov 2018

  SURF Onderwijsdagen

  Bijeenkomst - De SURF Onderwijsdagen vinden dit jaar plaats op 6 en 7 november in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Dit congres over onderwijsinnovatie met ICT richt zich op medewerkers uit het mbo, hbo en wo. Ontmoet collega’s van andere instellingen en kom inspiratie opdoen tijdens deze feestelijke 20e editie. Noteer 6 en 7 november vast in je agenda!

 • 08 nov 2018 tot en met 09 nov 2018

  Training Hybrid cloud

  Bijeenkomst - Op 8 en 9 november 2018 organiseert SURFacademy een tweedaagse cloudtraining. Naast theoretische kennis doe je ook hands-onervaring op met verschillende IaaS-platformen en softwaretools.

 • 08 nov 2018

  The Best TLS Training in the world

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert in samenwerking met Feisty Duck op 5 en 8 november een TLS-training. Tijdens deze praktische training leer je hoe je je servers op een veilige manier kunt inrichten en hoe je encryptie kunt gebruiken voor webapplicaties.

 • 09 nov 2018

  Training Internet PKI in Depth

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert samen met Feisty Duck een training PKI (public key infrastructure) op 6 en 9 november. Tijdens deze training leer je de basis van en de theorie over PKI en hoe je deze in de praktijk implementeert en toepast.

 • 13 nov 2018

  Workshop Hybrid cloud advanced

  Bijeenkomst - Op 13 november 2018 houdt SURFacademy de workshop Hybrid cloud voor gevorderden. Tijdens deze dag gaan we in op de geavanceerde mogelijkheden van de cloud. Hierbij moet je denken aan autoscaling, het werken met containers, API-automatisering en loganalyse binnen diverse cloudomgevingen.

 • 13 nov 2018 tot en met 15 nov 2018

  Training Transits I

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert in samenwerking met SURFcert, SCIRT en NCSC-NL de training TRANSITS I voor CSIRT/CERT leden. Een inleidende training van 2,5 dag over het opzetten en runnen van een CSIRT.

 • 28 nov 2018

  Workshop: Data, lights, camera, action! Bewonderingswaardige wetenschappelijke visualisatie

  Bijeenkomst - Zou je graag 3D visualisaties willen maken die visueel aantrekkelijker zijn dan wat Paraview of Visit je kan bieden? Heb je een spectaculaire afbeelding nodig voor een subsidieaanvraag? Zou je graag een gave animatie maken waarbij je door je simulatiedata vliegt? Dan is deze workshop iets voor jou!

 • 29 nov 2018

  Training Cloud voor beslissers en beleidsmakers

  Bijeenkomst - Op 29 november 2018 houdt SURFacademy een eendaagse cloudtraining samen met partner Weolcan.

 • 11 dec 2018 tot en met 13 dec 2018

  Training Defend Against Modern Targeted Attacks

  Bijeenkomst - Deze kennisintensieve training gaat over de tools en technieken die de moderne aanvallers gebruiken, en traint je om je hier goed tegen te wapenen. Gebaseerd op hun jarenlange ervaring met Red Teaming, Incident Response en trainingen aan SOCs, delen de trainers de belangrijkste zaken in deze 3-daagse training.

 • 17 jan 2019

  Health-RI Conference

  Bijeenkomst - De Health-RI conference 2019 richt zich op de toekomst van gezondheid en de onmisbare rol van wetenschap en onderzoeksinfrastructuur hierin. De dag biedt daarnaast voldoende ruimte om collega’s uit de wetenschap, gezondheidszorg, industrie en onderzoeksfinanciers te ontmoeten.