Rss

Agenda

Alle bijeenkomsten      |      SURFacademy-bijeenkomsten      |      Terugblik

 • 11 dec 2018 tot en met 13 dec 2018

  Training Defend Against Modern Targeted Attacks

  Bijeenkomst - Deze kennisintensieve training gaat over de tools en technieken die de moderne aanvallers gebruiken, en traint je om je hier goed tegen te wapenen. Gebaseerd op hun jarenlange ervaring met Red Teaming, Incident Response en trainingen aan SOCs, delen de trainers de belangrijkste zaken in deze 3-daagse training.

 • 18 dec 2018

  Super Day

  Bijeenkomst - Super Day is hét jaarlijkse event van SURFsara, waarop je wordt ondergedompeld in de wereld van data, high performance computing en ICT-innovatie voor onderzoek. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van high performance computing en data en laat je inspireren door topwetenschappers en technologie-experts.

 • 18 dec 2018

  SURFcert Capture The Flag Game

  Bijeenkomst - Ook dit jaar organiseert SURFcert weer een Capture The Flag Game, een event waar je hackingkennis en je probleemoplossend vermogen op de proef gesteld worden. In teams wordt er gestreden om de felbegeerde eer.

 • 19 dec 2018

  Training Managing Cyber Security Risks

  Bijeenkomst - Hoe effectief gaat jouw organisatie om met cybersecurityrisico’s? In welke mate worden beveiligingsmaatregelen afgestemd op hoe aanvallers daadwerkelijk te werk gaan? En zijn deze maatregelen wel up-to-date? Met deze training ben je in 1 dag op de hoogte van de relevante onderwerpen in cybersecurity.

 • 17 jan 2019

  Health-RI Conference

  Bijeenkomst - De Health-RI conference 2019 richt zich op de toekomst van gezondheid en de onmisbare rol van wetenschap en onderzoeksinfrastructuur hierin. De dag biedt daarnaast voldoende ruimte om collega’s uit de wetenschap, gezondheidszorg, industrie en onderzoeksfinanciers te ontmoeten.

 • 24 jan 2019

  IBM informatiemiddag SPSS en data science

  Bijeenkomst - Ben je onderzoeker of docent en werk je met SPSS Statistics? Of ben je werkzaam in big data, data mining of data science en werk je met SPSS Modeler? Kom dan op 24 januari 2019 naar de Informatiemiddag SPSS en data science bij IBM in Amsterdam. Je verneemt er de nieuwste ontwikkelingen binnen SPSS Statistics en Modeler.