SURF Research Support Champions Awards 2023 - Anne Mickan ontvangt award
Nieuws

Wie nomineer jij als Research Support Champion 2024?

Ken jij iemand die zich op een opvallende wijze heeft ingezet voor de ondersteuning van onderzoek? Nomineer die collega dan voor de titel Research Support Champion! Stuur je nominatie in voor 29 maart 2024. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Research Day op 30 mei. Wie nomineer jij?

Helden achter de schermen

Om de helden achter de schermen van onderzoek een podium te geven, benoemt een vakjury jaarlijks drie onderzoeksondersteuners tot Research Support Champion. De jury kiest een winnaar uit elke sector:

  1. Universiteiten,
  2. Hogescholen,
  3. Umc's & onderzoeksinstellingen.

Tijdens de Research Day op 30 mei 2024 worden de drie winnaars bekend gemaakt.

Wie mag je nomineren?

De Research Support Champions zijn professionals die onderzoekers bijstaan in cruciale aspecten van hun werk, waaronder opslaan, beheren, archiveren en delen van onderzoeksdata.

Ken jij bijvoorbeeld iemand die advies geeft over onderzoeksapplicaties of uitzonderlijke inspanningen levert op het gebied van softwareontwikkeling? Of ken jij een data-steward, ict’er, bibliotheekmedewerker of onderzoeksassistent die een onschatbare bijdrage levert aan de wetenschappelijke gemeenschap? Nomineer die collega dan voor 29 maart 2024.

We moedigen je aan om, ongeacht je functie, één of meer collega's te nomineren die volgens jou een prijs verdienen. Zelfnominaties en nominaties van collega's van andere instellingen zijn ook welkom!

Nomineer jouw Research Support Champion!

Hall of Fame

Neem een kijkje in de Hall of Fame en ontdek de inspirerende succesverhalen van vorige winnaars. Wie weet sta jij of een gewaardeerde collega hier binnenkort ook tussen!

Meer informatie over de Research Day?

Bekijk hier alle informatie over de SURF Research Day

Dit artikel is relevant tot