Congres
SURF Onderwijsdagen 2024 voor mbo, hbo en wo

Samen de juiste toon zetten voor de toekomst staat centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen op 12 en 13 november. Tijdens de 26e editie inspireren we deelnemers om vooruit te kijken en de onderwijsontwikkelingen te schetsen die in de komende jaren relevant worden.

Logo Onderwijsdagen 2024

SURF Onderwijsawards

Tijdens de SURF Onderwijsdagen reiken we voor de negende keer de SURF Onderwijsawards 2024 uit, aan vernieuwers die het verschil maken en collega's inspireren om hun grenzen te verleggen. Ken jij een onderwijsvernieuwer die een SURF Onderwijsaward verdient? Schrijf die dan uiterlijk 20 juni in.

Wie nomineer jij voor de SURF Onderwijsawards 2024?

Welke bestuurder, onderwijsadviseur, IT-specialist, docent of andere onderwijsprofessional verdient een SURF Onderwijsaward?

Vul onderaan deze pagina het nominatieformulier in.

Waarom de SURF Onderwijsawards?

Surf Onderwijsawards 2019

Nu we in de maatschappij steeds afhankelijker worden van informatietechnologie en alle soft- en hardware die daarbij komt kijken, is het van groot belang dat onderwijsinstellingen deze ontwikkelingen op de voet volgen. Dit belang is de afgelopen tijd nog groter geworden met online- en hybride onderwijs.

Niet alleen om zelf bij te blijven, maar vooral om de studenten van nu het best mogelijke onderwijs te bieden. Dit is echter alleen mogelijk wanneer betrokken individuen uit het onderwijs zich hiervoor inzetten. Wij zoeken onderwijsvernieuwers die een grote bijdrage leveren aan onderwijsinnovatie met ict. Met de jaarlijkse uitreiking van de SURF Onderwijsawards geven we hen een podium om hun impact en bereik te vergroten én om anderen te inspireren.

Alle winnaars in de Hall of Fame

In de Hall of Fame vind je de winnaars van de afgelopen edities van de SURF Onderwijsawards.

Bekijk de Hall of Fame

NOMINATIEFORMULIER SURF ONDERWIJSAWARDS

Gegevens onderwijsvernieuwer
Vragen over onderwijsvernieuwer

Let op: verstrek geen gevoelige informatie over jezelf of iemand anders.

Jouw gegevens

Vul hieronder ook je eigen contactgegevens in. Mogelijk nemen wij contact met je op voor meer informatie.

SURF vindt jouw privacy erg belangrijk. Wil je meer weten over de verwerking van je persoonsgegevens?  Kijk dan in het privacystatement van de SURF Onderwijsawards.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.