Workshop

Workshop Azure cost management | onderdeel MIIP

Tijdens deze workshop hoor je van experts van Microsoft en Bechtle wat de financiële impact van cloud voor je IT-omgeving kan betekenen en wat de juiste aanpak is om deze te optimaliseren. Ook krijg je een antwoord op al jouw vragen rondom het inzetten van bestaande licenties, reserveringen en besparingen.

SURF & Microsoft MIIP
06 apr 2023
Tijd
14.00-17.00 uur
Plaats
Microsoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Amsterdam

De cloud is allang geen buzzwoord meer, maar een veilige en professionele basis voor jouw infrastructuur, applicaties en software.

Cloudkosten: twijfels en mogelijkheden

Wanneer je je als beheerder, architect of ict-coördinator verdiept in de kosten van cloud, omdat overzicht behouden uitdagend is, dan is het mogelijk dat je vragen hebt. Welke risico's brengen de kosten met zich mee, ben ik wel up-to-date, hoe optimaliseer ik mijn huidige omgeving, en waar moet ik beginnen?

We vinden het belangrijk dat je met een vertrouwd gevoel de kosten van je Azure omgeving beheert. Daarom organiseren we donderdag 6 april januari om 14:00 uur een workshop. Ben je erbij?

Wat komt er aan bod?

  • Waar komen de kosten vandaan?
  • Hoe kun je deze informatie beschikbaar maken in een dashboard?
  • Welke cloudoplossingen interessant zijn om efficiënter en met korting te gebruiken?
  • Wat een effectieve methode is om kosten te optimaliseren?
  • Hoe gaan andere instellingen/organisaties hiermee om?

Voor wie?

Gebruikers van de Azure kostenbeheer functies zoals licentiebeheerders, IT-medewerkers of onderzoekers.

Aanmelden voor deze workshop kan tot en met dinsdag 4 april 16.00 uur. Op woensdag 5 april ontvang je praktische informatie over de routebeschrijving, parkeergelegenheid etc. 

Deze workshop wordt georganiseerd door SURF, Microsoft en Bechtle en maakt onderdeel uit van de SURF-samenwerking met Microsoft gericht op inspiratie en innovatie