Header Maand van AI in Onderwijs 2024
Nieuws

Doe mee met de Maand van AI in onderwijs

Juni 2024 staat in het teken van verkennen, veranderen en verbinden van Nederland rondom AI in onderwijs. We nodigen leraren, schoolleiders, stichtingdirecteuren, beleidsadviseurs, ondernemers, wetenschappers en al die andere onderwijsprofessionals uit hun kennis en expertise te delen en samen AI in onderwijs te verkennen. Het school- en studiejaar sluiten we zo inspirerend af.

Ook jullie bijdrage is welkom

Organiseert ook jouw school, bedrijf of instelling een (online) evenement rondom AI in onderwijs? Dan mogen jullie niet ontbreken tijdens de Maand van AI in onderwijs. We nemen jullie event graag op in het programma-overzicht op www.surf.nl/mvai24. In juni zorgt een gezamenlijke online campagne van SURF, Kennisnet, NOLAI, Npuls en de Nederlandse AI Coalitie voor meer bereik en meer impact.

Wie kan bijdragen aan de landelijke MVAI campagne?

Iedereen! Mits jullie (online) bijeenkomst plaatsvindt in juni, draait om AI en bedoeld is voor professionals die zich bezig houden met ons onderwijs. Voor de inhoud zijn jullie zelf verantwoordelijk. Voorwaarde is wel dat deze elders online wordt beschreven en de link voor ieder toegankelijk is.

Wat levert bijdragen aan de landelijke MVAI campagne op?

  • Actief bij kunnen dragen aan de discussie rondom AI in onderwijs.
  • Meer bekendheid als speler op het gebied van AI in onderwijs.
  • Regio- en sectoroverstijgend bereik voor jullie event.

Wat vragen we van jullie?

Deelname aan het programma is kosteloos. Wel vragen we alle deelnemers hun resultaten te delen via social media met vermelding van de hashtag #mvai24. Meer weten? Neem contact op via mvai@surf.nl

Geïnteresseerd?

Geef dan nu meteen jullie event op via het online formulier.

Naar het aanmeldformulier

Ontdek het eventaanbod van Maand van AI 2024

Benieuwd naar welke events tijdens de Maand van AI plaatsvinden? Houd dan de eventpagina in de gaten.

Ga naar eventpagina