SURFdashboard: infrastructuurdiensten in 1 overzicht

SURFdashboard biedt een overzicht van een groot aantal infrastructuurdiensten. Je vraagt hier diensten aan en geeft wijzigingen in contactpersonen door. Verder vind je er maandrapportages over de diensten die je instelling afneemt.

Medewerkers van de TU Eindhoven in overleg

Overzicht van een groot aantal SURF-diensten

SURFdashboard is een portaal dat je een actueel overzicht biedt van een groot aantal SURF-diensten die je instelling afneemt. Zo vind je hier bijvoorbeeld de beschikbaarheid en het gebruik. Via SURFdashboard kun je diensten aanvragen en configureren, en de bij SURF geregistreerde contactpersonen van je instelling inzien en wijzigen. Je moet daarvoor wel de rol van instellingscontactpersoon hebben.

Maandrapportages

Met SURFdashboard bieden wij je uitgebreide maandrapportages van de afgenomen dienst(en). Zo kun je gemakkelijk zien wat de trends zijn en of de diensten hebben gepresteerd volgens de Service Level Specificatie.

Voor wie is SURFdashboard bedoeld?

Ons dashboard is bedoeld voor iedereen die zich binnen je instelling bezighoudt met de SURF-dienstverlening. Denk hierbij aan de instellingscontactpersoon, instellingscoördinator, site security contact, mailbeheerders, servicemanagers, enzovoort.

De instellingscontactpersoon krijgt standaard toegang tot het SURFdashboard. Vervolgens kun je via SURFdashboard zelf toegang verlenen aan andere personen binnen je instelling.

Tarief

Je betaalt niets extra voor SURFdashboard. Deze dienst zit in de basisvergoeding Infrastructuur van SURF.

Meer informatie

Screenshot SURFdashboard 2019