Congres
SURF Security- en Privacyconferentie

De SURF Security- en Privacyconferentie is de jaarlijkse conferentie waarin je alles hoort over actuele security- en privacyonderwerpen in onderwijs en onderzoek. Er is aandacht voor zowel technische als beleidsmatige en juridische aspecten. We zijn dit jaar te gast in Groningen en het thema is: er gaat niets boven security en privacy.

Mensen in een grote zaal op een conferentie

Inschrijven SURF Security- en Privacyconferentie

Op 30 juni en 1 juli  2022 vindt de jaarlijkse SURF Security- en Privacyconferentie plaats. Op deze pagina vind je alle informatie over het inschrijven voor deze conferentie.

Inschrijven

Kaartsoort Kosten (incl. btw)
30 juni en 1 juli (zonder hotelovernachting) 270 euro
30 juni (zonder hotelovernachting) 160 euro
1 juli (zonder hotelovernachting) 160 euro
Losse hotelovernachting van 30 juni op 1 juli 2022* ca 125 euro
Zelf te voldoen bij het uitchecken uit het hotel op 1 juli.*

Belangrijke informatie over de hotelovernachting

Hotelovernachting ook mogelijk als je 1 dag komt

Dit jaar zijn we te gast in Groningen bij de RUG en de Hanze Hogeschool. Omdat dat voor velen best wat reistijd betekent, kun je een losse hotelovernachting boeken, óók als je 1 dag komt.

SURF coördineert de hotelinschrijvingen, kosten voldoe je zelf bij het uitchecken

Als je gebruik wilt maken van een hotelovernachting, klik dan bij je aanmelding ook 'Losse hotelovernachting van 30 juni op 1 juli 2022' aan. De kosten hiervoor betaal je zelf op 1 juli in het hotel bij het uitchecken. Bij je aanmelding voor de conferentie betaal je dus alleen de kosten voor je deelname aan de conferentie. Houd hier rekening mee. Na je aanmelding stuurt SURF separaat een bevestigingsmail met daarin de details van je hotelovernachting, inclusief een overzicht van de kosten.

Schrijf je in