Congres
SURF Security- en Privacyconferentie

De SURF Security- en Privacyconferentie is de jaarlijkse conferentie waarin je alles hoort over actuele security- en privacyonderwerpen in onderwijs en onderzoek. Er is aandacht voor zowel technische als beleidsmatige en juridische aspecten. In 2024 zijn we te gast bij Hogeschool Rotterdam.

Logo SPC 2024

Thema: samen in de stroomversnelling

Als security- en privacy-professional in de sector onderwijs en onderzoek is dit dé conferentie waar je bij moet zijn. 

Versnellen in de stad van de Maas

Niet alleen staan actuele, sector-gerelateerde vraagstukken op het programma, ook is dit het moment om te netwerken met collega's van andere instellingen. Zo kunnen we samen versnellen en de sector weerbaarder maken. Het thema verwijst naar de locatie van de conferentie, dit jaar zijn we te gast bij Hogeschool Rotterdam. Ook het diner vindt plaats aan de Maas: HAL4 aan de Maas.

Actuele en sectorgerelateerde vraagstukken

Bijna iedere dag lees je in het nieuws wel over een bedrijf dat getroffen is door gijzelsoftware, een datalek of een phishing-aanval. De dreiging neemt wereldwijd toe, ook voor de sector onderwijs en onderzoek. Tijdens deze tweedaagse conferentie kun je je hart ophalen waar het gaat om actuele zaken op het gebied van security en privacy, maar ook die specifiek gelden voor onze sector. Zie hiervoor het programma.