Congres
SURF Security- en Privacyconferentie

De SURF Security- en Privacyconferentie is de jaarlijkse conferentie waarin je alles hoort over actuele security- en privacyonderwerpen in onderwijs en onderzoek. Er is aandacht voor zowel technische als beleidsmatige en juridische aspecten. In 2024 zijn we te gast bij Hogeschool Rotterdam.

Logo SPC 2024

Security & Privacy Award

Elk jaar reikt SURF de Security & Privacy Award uit aan een organisatie, persoon of initiatief dat bijgedragen heeft aan het veilig, open toegankelijk, privacyvriendelijk en betrouwbaar houden of maken van onze sector. Ken jij collega's van wie jij vindt dat ze de award moeten winnen? Nomineer hen dan via het formulier op deze pagina.

Wie nomineer jij voor de SURF Security & Privacy Award 2024?

Ken jij mensen die deze award verdienen? Nomineer ze dan via onderstaand formulier.

Spelregels:

  • Iedereen, ongeacht functie, mag een of meerdere personen voordragen. Je kan ook een collega van een andere instelling nomineren, of jezelf!
  • De winnaar is een persoon. Je kan dus geen team nomineren - wel een persoon namens een team, initiatief of organisatie.
  • De programmacommissie van de conferentie beoordeelt alle ingezonden nominaties. Deze beoordeling gebeurt aan de hand van de informatie die in het formulier staat. Zorg er dus voor dat jouw nominatie zo compleet mogelijk is en voeg relevante links toe.
  • Alle genomineerden ontvangen bericht van SURF, omdat wij hen informeren dat zij genomineerd zijn én hen vragen of zij akkoord gaan met hun nominatie.

De deadline voor het insturen van een nominatie is 26 mei 2024.

Gegevens genomineerde
Vragen over genomineerde
Jouw gegevens

Als je iemand anders dan jezelf hebt opgegeven, vul dan hieronder ook je eigen contactgegevens in. Mogelijk nemen wij contact met je op voor meer informatie.

SURF vindt jouw privacy belangrijk. Hoe wij jouw gegevens gebruiken, lees je in onze privacyverklaring