Naar een transparantere SURF-dienstverlening

In 2020 startten we met 1SURF. Terwijl alle onze dienstverlening – denk aan het SURF-netwerk, de supercomputer en alle gezamenlijke inkoop- en aanbestedingstrajecten – gewoon doorging, zetten we een vernieuwde organisatie op poten. Als resultaat leveren we nu een aantal harmonisatieprojecten in de dienstverlening op.

jongen met VR-bril

Mijn SURF: je portefeuille op één plek

Het wordt straks een stuk eenvoudiger om overzicht te houden over alle diensten die je bij SURF afneemt. En om nieuwe diensten af te nemen. We werken namelijk aan een online omgeving waarin je dat allemaal kunt doen: Mijn SURF.

Eén portal met alle SURF-diensten 

Op dit moment neem je op verschillende manieren en via verschillende contactpersonen diensten af bij SURF. We werken op verschillende vlakken aan 1SURF om daar verbetering in aan te brengen. Eén daarvan is Mijn SURF, een geheel nieuw portal waar je straks een volledig overzicht hebt op je portefeuille. 

Alles op één centrale plek online 

Je ziet er direct welke SURF-diensten en -producten je instelling al afneemt, inclusief alle tarieven, contracten en andere informatie die erbij hoort. Daarnaast laat Mijn SURF zien welke diensten je nog niet afneemt. We bieden hiermee meer overzicht om centraal al je zaken af te handelen. Denk hierbij aan het beheren van je contactpersonen en het verlengen van je contracten.

Zo is het straks een stuk eenvoudiger om te zien welke diensten SURF aanbiedt, welke diensten jij afneemt, en welke documenten daarbij horen. Daarmee krijg je een goed inzicht in je portefeuille. 

Meer informatie 

We hebben een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Heb je daarnaast nog vragen, neem dan gerust contact op met Femke van Manen, via femke.vanmanen@surf.nl.

Naar een transparantere SURF-dienstverlening

In 2020 startten we met 1SURF. Terwijl alle onze dienstverlening gewoon doorging, zetten we een vernieuwde organisatie op poten. Als eerste resultaat leverden we de SURF strategie 2022-2027 op. Nu leveren we een aantal harmonisatieprojecten in de dienstverlening op, waaronder het project 'Mijn SURF'.